Contacteer ons!
011 96 02 16

Contact

Guypen, voor alle interieurwerken op maat in Limburg

Een nieuwe keuken, lambrisering of meubels op maat nodig? Voor allerhande interieurwerken in Limburg staat Guypen voor u klaar. Alle realisaties worden naar uw wens uitgevoerd waarbij alleen wordt gewerkt met kwalitatief materiaal. Samen wordt gezocht naar de juiste oplossing, de juiste kleur en het perfecte model.

Keukens

Het spreekt voor zich dat u graag een keuken heeft die zowel praktisch als stijlvol is ingericht. Vertrouw op Guypen voor een keuken naar uw persoonlijke smaak. Voor elke plaatsing en renovatie wordt er uiteraard aandacht geschonken aan een naadloze afwerking.

Lambrisering

Lambrisering mag dan een iets traditionelere aanpak zijn, het geeft veel karakter aan uw muren. Guypen overloopt graag met u hoe lambrisering wordt toegevoegd aan uw muren en zo het uitzicht van uw interieur net dat tikkeltje meer geeft. Zowel voor publieke gebouwen, particuliere woningen en bedrijven.

Vloeren

Houten vloeren zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Zo kan u genieten van parket in uw slaapkamer of een uitgebreid houten terras. Guypen plaatst alle soorten houten vloeren. Van een terrasvloer in tropisch hardhout tot binnenvloeren met planken, parket of laminaat.

Meubelen

Meubelen op maat zijn ideaal om uw woon- of bedrijfsruimte maximaal te benutten en gestructureerd in te delen. Ga voor stijlvol maatmeubilair en ervaar het comfort dat meubels op maat met zich meebrengen.

Contact

Schakel een vertrouwd gezicht in en reken op het vakmanschap van dé interieurwerker in Limburg. Indien u vragen heeft of graag een offerte wenst, neem dan zeker contact op.